2013. október 20., vasárnap

Csepp a tengerben (óceánban)

Nem hogy messzire nem mentem tegnap, hanem közelre sem. Konkrétan egész nap ki sem mozdultam a lakásból, hanem pihenőnapot tartottam. Úgy éreztem ez már nagyon rám fér és jól is esett. Aludtam, pihentem, ettem, ja meg aludtam is picit :) Na meg skype-oltam az otthoniakkal végre nagyokat.

Ma már picit mozgalmasabb napom volt, de még folytattam a pihenést. Délelőtt bevásárolni mentem, már nem volt jó kifogás "a költözésig nem vásárolok, hogy ne kelljen átcipelni", mert már lassan egy hete itt vagyunk a hűtő meg elég üres volt a részemen. Szóval bevásároltam, hazacipeltem egy rahedli kaját. Éjjel eshetett az eső (átaludtam, fogalmam sincs), mert tócsák voltak az utcákon. Ennek köszönhetően még melegebb és fülledtebb volt az időjárás, hasonló tócsák képződtek rajtam is, mire hazavergődtem. Ráadásul mindkét vállam is leszakadt, de megérte, végre lesz mit ennem újra :) 

Készülnek Halloween-ra
Világító narancssárga izé a fejük, letakarva lepedővel.
Lehet meg kellene néznem egyik este, hogy milyen

Csontváz is van
Ezt találtam a fűszerek között

Egy gyors ebéd után meglátogattam az óceánt. Bár nem volt felhőtlen az időjárás, mégis kimerészkedtem, nem is voltam egyedül ezzel. Persze ahogy kiértem elkezdett csöpörészni az eső. Mi mást tehettem volna, bementem a vízbe. Egy pár csepp csak nem fog az óceánban kárt tenni, nekem meg tök mindegy, hogy alulról vagy felülről vizeződöm-e jobban :) A cuccomat persze letakartam, hála a barátaimtól kapott és már fényképen is megörökített amcsi zászlós napozó takarónak, hisz vízhatlan az alja, így egy törölközőnél nem csak napozáskor, hanem eső esetén is sokkal frankóbb.

Utána hamar elállt az eső, picit felhős-napos volt az időjárás, kellemesen lengedező szél mellett, szóval pont ideális volt mondani sem merem, de egy jó kis alvásra a parton. Lehet megszállt valami álomkor vagy megfertőzött valami álommanó, de remélem holnapra kilábalok belőle, mert az órán nem lenne vicces ha elszundítanék :)

Végül 5 óra felé muszáj voltam elhagyni a kellemes homokdűnéket, ugyanis csúnyább és sötétebb viharfelhők képződtek a szárazföld felől, így gyáva módra megfutamodtam. Bár most nem voltam egyedül, nem úgy mint a múltkor, hisz most többen is megindultunk. Persze jöttek velünk szemben megint bátor vállalkozók, de most nem szédítettek meg és nem fordultam vissza, hanem jöttem haza rendületlenül. Jól is tettem, mert mire a zuhanyzással végeztem itthon, odakint már szakadt az eső, futkároztak is az emberek az ablak alatt veszettül (na az a három, aki erre járt, nincs itt olyan forgalom azért).

Szóval végül megvacsoráztam, addigra a házinéni is hazaért. Most meg már megint este van, megírtam a házi feladatomat, lassan a blogot is befejezem és nemsokára elindítok majd egy nagyobb alvást megint, valahogy még mindig menni fog, úgy érzem.

A végére még egy érdekesség. Lehet itt fogok elmenni életem első Neoton koncertjére, ha már otthon nem? :)