2014. március 18., kedd

Shopping és misztikum

Ma reggel arra keltünk, hogy az időjárásjelentés azt mondta, esni fog. Hát, nem kellett rá sokat várni és tényleg dézsából zúdították. Szóval ültünk és vártunk, hogy legalább kimehessünk reggelizni. Az előre megtervezett program viszont így ugrott, maradt a vásárlás. Szegény mi, megint mehettünk egy plázába :) Nyitásra ott voltunk, hisz itt van mellettünk egy outlet center, ahol persze nem úsztuk meg vásárlás nélkül. Már nem csak az én bőröndöm(jeim) kezdenek megtelni :) 

Aztán csak-csak jutott arra idő délután, hogy újra eljussunk valami látványosságot megnézni. A meleg amúgy az eső alatt és után sem hagyott cserben minket.

Szóval a Coral Castle-ba mentünk. Én immár ötödszörre. Ez az a hely, amit egy kicsike soványka manus egyedül építgetett 26 éven keresztül éjszakánként. A baj az, hogy még mindig nem jöttem rá, hogy csinálta, de a hely még mindig nagyon bejön. Ráadásul megint idegenvezetősködtem egyet, a helyi különítményre nem is volt szükség. Ja és még magyarokkal is találkoztunk odabent.

Misztikus hely

Színkavalkád

Kedvenc üldögélő helyem középen

A növények sokat dobnak rajta, bár anélkül is mutatós

Mindenhol asztalok, székek

És a 28 tonnás obeliszk

A 9 tonnás forgókapu, ami már nem forog

Ismétlés a tudás anyja :)

A hátsó kertből az északi fal

Jé, egy ananász

Hazafelé betértünk egy Pizza Hut-ba és hazafuvaroztunk
két méretes pizzát, majd a szálloda kertjében elfogyasztottuk.
Nem esett nehezünkre :)
Csak úgy repülnek a napok. Holnap sem tétovázunk, megyünk tovább. Direkt nem árulom el előre, hogy merre, mert ki tudja hogy végül mi lesz belőle :)