2014. február 19., szerda

Gyakorlom a semmittevést

Tegnap iskola után beültem egy hatalmas pizzaszeletet megenni az egyik kedvenc helyemre, és közben próbáltam rendezni a gondolataimat, ami fogjuk rá ment is. Aztán hazajöttem és folytattam a mólón. Bár furcsa, de most nem történt semmi extra vagy lehetetlen, így fényképet sem készítettem. Néha ilyen nap is kell. 

Ma persze újra suliba mentem. Reggel a buszmegállóban tudatosodott bennem, hogy 5 hét múlva ilyenkor elvileg az első napomat fogom tölteni - hosszú-hosszú kihagyás után - a munkahelyemen. Feltéve ha az időeltolódást meg az egyéb szörnyűségeket tudom olyan szinten kezelni, hogy tényleg betalálok valahogy. Az iskolában amúgy természetesen semmi extra nem történt, próbálom felvenni a két hétig kimaradt fonalat, ráadásul holnap és pénteken is vizsgáznom kell. Mindezek után hazafelé még betértem egy boltba, amit már egy ideje kinéztem magamnak, hogy ott fogok bőröndöt venni magamnak. Így ez megtörtént. Piros és fogjuk rá elég nagy, bár az is elképzelhető, hogy már 4 bőrönd sem lenne lassan elég ahhoz a sok cucchoz, amivel itt gazdagodtam. De eldöntöttem, ami nem fér a táskákba, azt mindent magamra veszek majd. Otthon úgyis hideg lesz március végén gondolom, legalábbis mivel itt már 20 fokban is halálra fagyok, talán még kevés is lesz.

Szóval sajnálatos módon nem izgalmakkal teli napokat élek most meg, bár ez nagyrészt annak köszönhető, hogy úgy döntöttem, most egy kis semmittevéses sehova sem menős időszak kell, hogy következzen. Volt mostanában elég izgalom meg történés, meg lesz is nemsokára. Persze egy kis mólón üldögélés ma is belefért, mondhatni tanultam is. Ami nálam azt jelenti, hogy legalább elolvastam a könyv első felét, amiről lemaradtam amíg lógtam. Ez nálam aztán már valami :)

Na jó, két fénykép is jut azért mára.

A közeli, de nagyon drága bevásárlóközpont parkolójában
álldigált egy szép kis kocsi...

... rajta meg álldigált egy madárka :)