2013. november 17., vasárnap

Víz mindenütt

Délelőtt kipróbáltam a teniszütőt :) Átmásztam a híd túloldalára, bementem a vízparton található, természetesen ingyenes területre, ahol van focipálya, kosárpálya, játszótér és egy fal, aminél lehet ütögetni. Én utóbbi helyet találtam meg magamnak és nekikezdtem. Persze nem vagyok profi, ráadásul ezer éve volt a kezemben teniszütő, de jól elszórakoztattam magam. Picit más, mikor az ember mással szórakázik és küldi egyik oldalról a másikra egy-egy ütéssel, kevésbé vicces ez, mikor saját magát futkorásztatja az ember jobbról balra. Közben persze sok-sok vizet megittam, hisz volt vagy 29 fok, szóval rólam is dőlt a víz rendesen. Hát, jól elmókáztam a saját bénaságomon, de jó sokáig bírtam, rendesen kifárasztottam magam a végére. Tetszett!

Ketrecharc - saját magammal :)

Nem kicsi a fal, néha azért csak sikerült mellette a kis helyen,
vagy felette átütnöm a lasztit :)
Utána vissza a hídon, átöltöztem és irány vissza az óceánpartra. Jól kipihentem magam, élveztem hogy újra süt a nap. Szerencsére már nem éget annyira, hanem inkább barnít, szóval bátran fetrengtem ott órákat.

Folyamatosan hajókáztak valakik a csatornán.
Tudnak élni itt a népek

Szerencsére nem bombáztak, csak reklámoztak :)

Good year.
Hát, jó év nekem ez a 2013, az biztos.
Mivel ketten vannak, várhatóan a 2014 is az lesz :)
Míg én fetrengtem a homokban, elkezdett valami készülődni. Pikk-pakk összedobtak egy esküvői helyszínt a parton, jöttek a vendégek, majd elkezdődött a ceremónia. Pár embert ez elriasztott és feladták a napozást, de én nem zavartattam magam, süttettem magam tovább, végülis én voltam ott előbb. Persze azért egyszer feltápászkodtam és odamentem turistáskodni és fényképezgetni, nehogy már ne.

Itt még azt hittem, meleg szertartás lesz,
de aztán egyszercsak befutott a menyasszony is

Na jó, nem futott, csak sétált.
Kattintgattam egyet-kettőt aztán inkább a homokban található sok-sok érdekességet kezdtem vizslatni. Ugyanis mostanában elég nagy szél volt megint, így ismét furcsaságokat hozott ki a víz a partra. Szerintem korall-darabok, meg mindenféle növények, na meg persze állatok (pl. medúza-tetem) szegélyezte a partot. Nem bírtam ki, hogy egy-két dolgot ne hozzak haza, így most itt bűzlenek a szobában. Lehet nem bírom sokáig és kihajítom őket :)

Letört korall-darabok talán

Vagy mi

Na ezt persze össze kellett szednem

Kettőt is. Ezek is bűzölögnek.
De szépek, nem? :)

Picit visszamásztam esküvőt fényképezni.
Durrogtak a pezsgősüvegek

Férj és feleség első csókja készülődik
Miután hazaértem, hajat mostam (persze vízzel), majd kimentem a stégre megszárítani a kora esti szélben. 
Persze megint víz és megint csónak

Közben kezdett besötétedni

És hirtelen megláttam a hatalmas holdat a háttérben,
ahogy az óceán vize felett kúszik fel az égre
Gyorsan befutottam a szobába, felhúztam az edzőcipőmet és futottam le az óceánpartra, le akartam fényképezni a hatalmas teliholdat. Útközben a hídon (a víz felett) összefutottam a házinénimmel, szegény nézett nagyokat, hogy vajon megbolondultam-e mikor elmondtam hova tartok, aztán futottam tovább. Sajnos mire odaértem a nagy holdból már normális hold lett, de még tele volt az igaz.

Pálmafák, a telihold és egy kivilágított óceánjáró.
Talán semmi nem látszik belőle, azért írtam le, mit kell keresni a képen :)
Hát, ennyi volt mára a vizes sztori, mondjuk nem nehéz itt a víz körül zajlódnia az eseményeknek ennyi szigettel a talpam alatt :)