2013. október 27., vasárnap

Szerencse "süti"

Ma a tervezettnek megfelelő strandolás volt a program, persze csak kora délutántól, mert délelőtt rápihentem :) Na meg a déli napot azért kerülöm, bár már alakul a színem. Szóval sok izgalom nem jutott mára, csakis egyetlen dolog. 

Nagy vidáman heverésztem a homokban, néha forogtam, mint a grillcsirke, de semmi extra nem történt. Erre egyszercsak, mikor épp a hátamon fekszem a hasamra egy hatalmas ajándékot kaptam az egyik kedves(nek nem mondható) sirálytól. Hát ilyen még sosem történt velem, de nagy mákom volt, hogy pont a fürdőruha felsőm alá pottyantott, így legalább az nem lett olyan, sőt, még örülhetek annak is, hogy épp nem az arcom közepére érkezett a csomag. Szóval végülis szerencsésen megúsztam, de kellett pár perc mire észhez tértem a döbbenettől. Persze óvatosan sasoltam körbe, szerencsémre senki nem volt szemtanúja az esetnek. Hát, remélem nem csak ennyi volt a szerencsém, hanem ez valami tényleg nagy szerencsének az előjele volt és nem ok nélkül történt mindez.

Hát, tényleg ennyi volt a mai történés, most már csak lazítok és lelkileg hangolódom a hétfőre és egy újabb hétre.

Ja, itt még nem kellett átállítani az órát, így most csak 5 óra eltolódás van otthonhoz képest. Kemény 1 hétig, mert hétvégén mi is állítunk, így sajnos itt sem fél 8 felé, hanem már fél 7 felé fog sötétedni. És mondanám, hogy irigykedem az otthoni vénasszonyok nyara miatt, de nem lenne őszinte tőlem, mert itt sokkal több lehet a vén nyanya, hisz itt állandóan nyár van (mégha néha esős is, de akkor is nyár).