2014. január 21., kedd

Nevetni kell, ennyi az egész

Ma kedden volt hétfő, azaz újra iskola. Reggel szokás szerint az óceánparton kezdtem bemelegítésül, bár a képeken is látszik, hogy ma már nem volt felhőtlen az időjárás.

Mondjuk így felhőtlenül sem csúnya

És a víz így is csillog

Egy mókuci megint pózolt nekem
Fenti történéseknek köszönhetően teli vigyorral érkeztem meg az iskolába. Mikor számon kért az egyik normális osztálytársam, hogy mi volt a Bye-bye Miami facebook bejegyzésem a reptérről, jókat nevettünk mikor elárultam, hogy csak vicceskedtem. Mondjuk emiatt bebuktam egy szülinapi ünneplést egy társasággal, de a tegnapi napomat nem áldoztam volna be érte, szóval mindegy is. Aztán mikor összetalálkoztam az egyik vezetővel a suliból a folyosón, mondta hogy hallotta már, hogy itt vagyok, felismert a nevetésemről. Pont mint otthon a munkahelyen, mikor a másodikról hallják, hogy a földszinten vagyok. Remélem legalább ez hiányzik belőlem odahaza a "bányában" :-P

A suliban sok izgi nem történt, hacsak az nem, hogy az egyik brazil lány majdnem lefordult a székről, totál elfehéredett, remegett, mint a nyárfalevél. Végül úgy kellett kitámogatni a teremből és lefeküdt a tanári szobában. De aztán minden ment a maga útján, tanultunk, én pörögtem, a nagyja meg két lépéssel szokás szerint utánam járt. 

Iskola után egy magyar lánnyal találkoztam. Egy itt megismert kedves új ismerős családtagja (ennél többet nem adok ki róla :D), előre kért pár infót Miamiról, ha meg már itt van, miért ne találkoztunk volna. Sajnos az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, mert pont ma volt esős nap, de azért átmentünk Miamiba nézelődni, de végül vásárlás meg evés lett a vége. Viszont nagyon jókat beszélgettünk cserébe.

Disney bolt

Mindenhol Mickey és Minnie :)

Gyerekkel ide ne menjen be senki :)

Bubba Gump étterem
Ahhoz képest, hogy nem szeretem a shrimpet, már másodszorra eszem itt :)
Továbbra sem lesz a legnagyobb kedvenc, de meg tudtam enni,
sőt még ízlett is!

Étlap

Eső=vásárlás :)
Nagyon jó kis nap volt, kár hogy az időjárás kiszúrt velünk. Pénteken utazik haza a lány, addig még remélem van időnk bepótolni a ma elmaradt turistáskodást.