2013. november 4., hétfő

Őszül(ök)

Bár ma nem tudtam meg, hogy mi lett a vizsga eredményem, de ettől függetlenül mától a 7-es szintet taposom, új könyvet is vásároltam. Vajon a bőröndömből hazafelé a tankönyvek vagy az új ruhák fognak szelektálásra kerülni ha minden súlyhatárt átlépek? :)

Voltak akik maguktól döntöttek úgy, hogy a 7-es szintet nem vállalják és a 6-osról visszafelé menetelnek az 5-ösre. Gyáva nyulak :)

Ráadásul mától újra kommunikációs tanár csere is történt, nekem immár a harmadik. Bár rosszakat mondtak a lányról, én egyáltalán nem éreztem negatívnak az órát, jót beszélgettünk, és ezen az órán csak ez a lényeg.

Suli után útnak indultam, de az időjárás miatt nem túl messzire. A parti sétányon indultam lefelé pár utcát, majd a partra kimerészkedve, a homokban indultam visszafelé. Azt tudni kell, hogy ma nem volt túl "örök nyár" időjárás, sokkal inkább őszies. Persze a hőmérséklet is csökkent, 30 fokról úgy 26-ra, szóval ez inkább nagyon nagyon vénasszony nyár és csak picit ősz. A szél baromira fújt, de mondjuk az sem volt túl hideg, csak viharos. Egyszer majdnem ki is derült, hogy tudok-e a repülni, de aztán szerencsére a lábaim a földön maradtak :) A vizet is megnéztem magamnak, ha már a parton jártam, persze csak bokáig. Na jó, a hullámoknak köszönhetően még a combomon is vizes lett néha a nadrág, de kit érdekel, itt még ez is belefér. Mondjuk a víz nem volt túl meleg, olyan nyár eleji Balaton feeling, mikor nehezen merészkedik bele az ember, de aztán ha már egy időt benne tölt, akkor kellemes.... amíg ki nem jön a hideg szélbe :) 
A helyi Baywatch központ, a helyi Hasselhoff-al

Fúúúúj a szél

Jól megnéztem magamnak minden életmentő részleget,
hátha felkap a szél és bedob a vízbe, és segítségre lesz szükségem :)

Hullámzik. Hát nem egy szörfös paradicsom,
de itt már ez is nagy hullám

Lóg az eső lába

Azért vannak bátor (vagy őrült) vállalkozók.
Érdekesség, hogy térdig ér a víz a part mellett,
az meg egy bucka ahol ők vannak, mert ott csak bokáig

Lehet ismétlem önmagam, de tetszettek a hullámok
Igazi amcsis design.
A szél meg még mindig csak fúj, sőt itt kezdett csöpörészni az eső.

Szóval ilyesmik történtek ma velem, miközben kagylókat gyűjtögettem és sétáltam. Addig míg egyszercsak el nem eredt az eső. Mondjuk nem nagyon izgatott, a táskámat elcsomagoltam egy vízhatlan szatyorba, a papucs úgyis a kezemben volt, de aztán szépen lassan mégis besétáltam a partról és a már jól megismert helyi Starbucks ernyői alatt húztam meg magam, míg picit lecsendesedett a vihar.

Aztán jobb híján hazajöttem, volt már egy-két elmaradásom úgyis magam körül. A buszmegállóban azért még fényképeztem egyet-kettőt, szemléltetésül hogy is van megoldva a mozgássérült szállítás a buszon. Minden buszon!

Itt kell felszállni
Háttérben látszik a pénzbedobó automata is, ami mondjuk nem egy profi nyerőgép,
hisz nem sok mindent lehet nyerni vele, max jogosultságot az utazásra :)
Felnyílik a padló

Felnyílás után lenyílik

És már lent is van a rámpa, lehet felhajtani.
Milyen egyszerű, mégis nagyszerű
És már tényleg nincs sok hátra, egy kihagyhatatlan autó fényképet készítettem még. Divat mostanság a matt fekete autó, először baromira taszított, de mostanában azért néha-néha csak megakad rajta a szemem. Lehet csak elvonási tünetek, nem tudom.

Matt fekete Merci, ráadásul sárga betűk virítottak rajta




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése