2014. január 12., vasárnap

Zajlik a stégen az élet

Pihenős és kötelesség-teljesítős nap volt a mai, bár a fényképekből csak előbbi fog kiderülni :) Délelőtt bevásárolni mentem, mert - ahogy anyukám mondaná - már egy egér is éhenhalt volta abból ami a hűtőmben volt, így muszáj voltam feltölteni, nehogy szó érje a ház elejét (az egérke részéről). Így holnap tényleg visszatérek a rendes kerékvágásba, újra reggelit fogok magamnak készíteni, meg üdítőt vinni és nem útközben kell vásárolgatnom magamnak mindenféle szedett-vedett reggelinek valót. Mindezek után jött a pihenkészős rész, kifeküdtem a stégre tovább grilleződni. Persze mivel már 2 óra felé volt és 4 felé már el is tűnik a nap a ház mögött, így inkább csak az íze kedvéért fetrengtem odakint. Zenét hallgattam, olvastam, csak a szokásos. Na meg persze a mólón sosem lehet unatkozni, valami mindig történik. Jöttek a csónakok, kajakosok, jetskisek. Ezeken már meg sem lepődöm, bár tetszenek. Azon csodálkoznék el egyszer igazán, ha egy úszó is megjelenne, de szerintem az állatok is, amik a vízben élősködnek. Ja és persze a stégen sem maradtam megint állat társaság nélkül, egy kisebb leguán napozott mellettem vidáman. Lehet ő is ugyanazt a zenét hallgatta, mint én :)

Mini fagyi, mert megérdemlem

Itt vettem észre

Éppen kajakosok jönnek

Hatalmas kereszt az égen

Aztán mellém jött napozni

Közeledni egyikünk sem próbált

Motorcsónak (jött vagy 20-30 a 2 óra alatt)

Vagány. Telefonál és lábbal kormányoz
Délutánra/estére maradt még egy kötelességem, mosnom kellett. Szokásos nagy felhajtás a mosógépek és a szárítógépek közti rohangálás miatt, de azért ilyen körülmények között minden belefér, nem?

Holnap hétfő, iskola, újabb hét. Ki kellene találnom, mivel töltöm az elkövetkezendő két hét délutánjait, de még sejtésem sincs, merre induljak, amerre még nem jártam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése