2013. december 1., vasárnap

Idegenvezetés

Ma a tervezettnek megfelelően én voltam az idegenvezető :) Végül nem állatkertbe mentünk, hanem első célpont az általam oly sokszor meglátogatott és bejövős (hú de nyomom a fiatalos szövegelést :D) Miami Beach legdélibb pontján lévő park volt. Továbbra is szép hely, láttuk az óceánt, a parkot és a "déli sarkot", szóval jó indulás volt.

Készült egy csoportkép is, engedéllyel megosztom :)

Hajrá Magyarok!

Na meg láttam egy elsőre csúnya, jobban megnézve cuki kis autót, így persze lefényképeztem:

Rózsaszín bogár

Utána a Coral Castle-ba mentünk, amit az a manus egymaga épített az éjszaka leple alatt. Vicces volt, mert nem csatlakoztunk a helyi idegenvezetős csapathoz, hanem komolyan vettem a feladatomat és én magam voltam az idegenvezető :) Az idegen jelen esetben nem földönkívüli, bár ott még akár az is megeshet :) Magam is meglepődtem, hogy mennyi mindenre emlékeztem, úgy látszik tényleg nagyon magával ragadott a hely szelleme (vagy földönkívülije, ki tudja). És ami még nagyobb öröm, hogy úgy néz ki baromi sok mindent megértettem angolul, ha így tovább tudtam adni. Persze az is lehet, hogy nagy sületlenségeket mondtam össze-vissza :) Na ez természetesen vicc, tényleg érdekelt a hely, így füleltem rendesen anno, mikor ott jártam.

A sok kőpakolgatós munkától (persze csak a gondolatától) megéhezve a helyi Subway-be siettünk, ahol kedves ebédmeghívásnak voltam részese. Mióta kint vagyok még nem voltam ilyen étteremben, de bevallom kellemes csalódás volt, iszonyat finom szendvicset rittyentettek nekünk. 

A kultúrától és az ebédtől jóllakottan elindultunk visszafelé és hova máshova is vezetett volna az utunk, mint az 5. utcánál lévő általam - sajnos - szintén sűrűn látogatott ruhaboltokba. Jól körülnézett mindenki, egy-két cucc került is a szatyrokba. Szerencsére én most hősiesen ellenálltam a kísértésnek.

Amúgy ma az időjárás is kegyes volt hozzánk, konkrétan ezerrel tűzött a nap, mikor a kastély területén sétáltunk. Így december első napján :) Szép és hosszú nap volt, örülök hogy részese lehettem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése