2014. április 15., kedd

Összefoglaló

Vagy másfél hete dolgozgatok valamin, hogy ide feltölthessem. Történt ugyanis, hogy a munkahelyemre készítettem egy kis prezentációt, ami a Miamiban töltött fél év fényképeiből készült. Sajnos nem lettem kész vele, így egy harmad-kész állapotot vetítettem le odabent, de talán nem is érte volna meg hirtelen nagyobb dózist rájuk zúdítani.

Azóta viszont végre sikerült véglegesítenem és én elégedett vagyok az eredménnyel. Ha másért nem, azért mindenképp megérte, hogy a sok ezer fényképemet végignéztem, sok élményt újra felidéztem és legalább magamnak készítettem egy bármikor megnézhető verziót. De ha másnak is tetszik esetleg, az már csak hab a tortán. Na cseresznye az még nincs, de hátha az is meglesz hamarosan :)

Szóval igazából egy power point prezentációt (ppt) készítettem, de azt ide nem lehet feltölteni, ezért egy file megosztó oldalt vettem segítségül. Az itthoni internet problémám (azaz hiányom) viszont még mindig nem oldódott meg, így muszáj voltam pdf-et csinálni belőle, hogy kisebb és könnyebben kezelhető file legyen. Na mindegy is, nem magyarázkodom tovább, egyszerűen nem bírtam már tovább, hogy ne tegyem itt közzé, szóval ha bénácska is most a megoldás, a tartalma azért remélem így is élvezhető.

Itt elérhető, legalábbis remélem :)


Talán megpróbálok majd még valami használhatóbb verziót készíteni, de az is lehet, hogy így marad. Magyarázatot sajnos nem írtam a képekhez, de aki követte a blogot, a lényeget talán érti enélkül is.

Amúgy ma 3 hete érkeztem haza, azóta telnek a "dolgos" hétköznapok, a pihenős hétvégék és keresem a helyem. Mondjuk egyelőre nem igazán találom, de a mosolyom (kacajom) még őszinte és ez a lényeg. Tartom a kapcsolatot a kinti életemmel is, jó hallani, hogy odakint csak úgy dübörög a meleg, miközben én reggelente majd megfagyok az oly izgi buszmegállóban. A negatívkodásom és állandó összehasonlítgatásom is tart még, bár lassan a környezetem agyára megyek, de ez van. Nyugodtan elküldhetnek melegebb éghajlatra, nem bánom, úgyis csakis oda vágyom én is :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése